ELK KIND IS UNIEK!

9248,70 keer ONGELOFELIJK BEDANKT!

Sint-Rita Algemeen

Alle jaren

Gisteren vond in onze drie vestigingen de apotheose plaats van het Rode Neuzen Project. De voorbije anderhalve maand hebben onze kleuters van Kabouterland en De Brug maar ook alle jongens en meisjes van de Lagere School hun beste beentje voorgezet om deze actie te steunen. We hebben soep, gadgets, cuberdons, wafels en verjaardagskalenders verkocht. In de lagere school hebben we zelfs een heuse Rode Neuzen Trap Run gehouden. Liam Claes van 1A verkocht ook zijn oude speelgoed voor het goede doel.
Waar we enkel konden van dromen is helemaal waar geworden. We klokten af op het ongelofelijke bedrag van € 9248,70. Een historisch resultaat voor onze school.
Met het ingezamelde bedrag gaan we de komende weken en maanden kijken hoe we in onze drie vestigingen van de speelplaatsen een GOED GEVOEL SPEELPLAATS kunnen maken.
In naam van de directie en alle leerkrachten een DIKKE PROFICIAT aan al onze kleuters en jongens en meisjes van de lagere school voor hun inzet en enthousiasme. Ook een welgemeende DANK JE WEL aan onze ouders voor hun bijdrage in dit project. WE ZIJN FIER OP IEDER VAN JULLIE!

gerelateerde Foto albums

gerelateerde Agenda items

No items found.
Doublegum
Paqt
Raf Thijs
Coco Pazzo
Yappa
EWT

info@sint-ritaschool.be
ikbeslis.be
GDPR

Online geslaagd door: www.doublegum.be