ELK KIND IS UNIEK!

Sportsnacks

Na de succesvolle sportsnack eerder dit schooljaar start Kabokkio, in samenwerking met Moev en Sport Vlaanderen, met een nieuwe reeks voor leerlingen van het 1e, 2e en 3e leerjaar en dit gedurende 10 weken. Al deze kinderen kunnen zich dus inschrijven voor één extra uurtje naschoolse sport op school. Plezierbeleving en recreatief bewegen staan centraal en de lessen worden aangepast aan de leeftijd, de ontwikkeling en de interesse van de kinderen.

WANNEER :   MAANDAG (10 lessen = € 20)

UUR :                van 15u30 tot 16u30

DATA  :            16/11, 23/11, 30/11, 07/12, 14/12, 04/01, 11/01, 18/01, 25/01, 01/02

WAAR  :          in de sportzaal (Gazo Sport) van de Gazometersite

PROGRAMMA  : Verdere motorische ontwikkeling van het kind door een gevarieerd aanbod van allerlei bewegingsvaardigheden zoals : lopen, springen, werpen,vangen, bewegen op muziek… en dit op kindvriendelijke en speelse wijze gebracht! De lessen worden gegeven door onze enthousiaste leerkrachten juf Mieke en meester Thomas.

PRIJS : Door de samenwerking en financiële ondersteuning van verschillende instanties kunnen we deze sportsnacks aanbieden aan  € 2/les en men betaalt per reeks.

Inschrijven kan via www.kabokkio.be : educatief aanbod en dit vanaf maandag 12 oktober t.e.m. maandag 26 oktober 2020.

Na inschrijving ontvangt u een factuur. De inschrijving is enkel in orde na betaling!

Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt !

Inlichtingen te verkrijgen bij :

-    Directie :Luc Kempeneers  011/689371

-    Moev – Sport Vlaanderen : zuidlimburg@sportnaschool.be