ELK KIND IS UNIEK!

Sportklassen 2020-2021

Onze jongens en meisjes van het 4e leerjaar en hun juffen gaan ook volgend schooljaar op sportklas. Zoals de vorige jaren hebben we ook nu weer gekozen voor onze vertrouwde locatie van het Bloso-domein in Tongerlo.

Maar er is meer... Aangezien de jongens en meisjes van dit schooljaar door de corona crisis niet op sportklas zijn kunnen gaan, hebben wij besloten om hen in 2021 (ze zitten dan in het 5e leerjaar) ook mee te laten gaan. Ook de juffen en meesters van het 5e leerjaar gaan mee!!

We vertrekken op woensdag 28 april 2021 en zijn weer thuis op vrijdag 30 april 2021.

De datum voor de infoavond zal later worden meegedeeld.

Heb je al zin om mee op sportklas te gaan? Wil je eens zien wat er in 2019 allemaal te beleven viel. Klik dan op onderstaande link.

Sportklassen 2019

Vica