ELK KIND IS UNIEK!

Aanmelden en inschrijven in de Sint-Ritaschool

Sint-Rita Algemeen

Alle jaren

Vanaf maandag 7 maart start de tweede voorrangsperiode om in te schrijven in onze school.

Voor wie geldt dit? Voor alle kinderen geboren in 2020. Voor alle kinderen die in het schooljaar 2022-2023 naar een andere school wensen te gaan.

Aanmelden kan bij je thuis via de computer. We helpen je ook graag op school met het aanmelden. Hiervoor dien je wel eerst een afspraak te maken. Aanmelden kan van maandag 7 maart 2022, 9u tot en met donderdag 31 maart 2022, 16u.

Dit gebeurt online via www.naarschoolinsinttruiden.be. Zonder deze aanmelding, kan je niet inschrijven in periode 2.

Ten laatste op vrijdag 15 april 2022 krijg je via e-mail een ticket. Met dit ticket kan je jouw kind inschrijven in onze school tussen dinsdag 19 april 2022 en vrijdag 13 mei 2022 en dit tijdens de openingsuren van de school (9u - 16u, op woensdag tot 12u).