ELK KIND IS UNIEK!

Zeeklas dagverslag 4

Lagere school GAZO

6e leerjaar

Hoe? Wat? Vandaag al dag 4?! Ja hoor, de tijd vliegt hier voorbij. Ook al willen die wolken met regen maar niet voorbij drijven. Met de tram naar… Oostduinkerke. Een fikse wandeling om daarna aan te komen in Sunparks. Glijbanen, golven, bubbelbaden,… alles werd uitgetest. Wat hadden we een honger nadien! Hmmm… lekkere tomatensoep en daarna balletjes in tomatensaus met aardappelen. Een beetje platte rust was welgekomen. Ook de koffers werden al wat volgepropt. Hierna gingen we met z’n allen richting dijk om Nieuwpoort te verkennen en wat foto’s te maken. Gelukkig bleef de regen een uurtje achterwege. Joepie!!! Er viel nog een verrassing uit de lucht. De go-cars stonden ons op te wachten. En nu maar rijden. Het weer heeft dan toch zo z’n voordelen. Geen volk op de dijk, dus gas geven! Ah nee: trappen maar! Na een uurtje sportiviteit werd het tijd om ons voor te bereiden. In de gang kwamen er ons verschillende geurtjes tegemoet. Het was immers tijd voor die chique kleren. Amai! Ook de meesters en juffen ondergingen een restyling.Helemaal opgezet gingen we terug richting restaurant. Oh nee. Voor de tweede keer vandaag werden we getrakteerd op een heerlijk avondmaal nl. frietjes met stoofvlees gevolgd door een vanille ijsje. Die calorieën werden gelukkig snel verwerkt op onze enige echte fuif met DJ’s Mister T & Mister G. Voor sommigen was dit een beetje te luidruchtig en ruw. Zij zonderden zich af en speelden wat gezelschapsspelletjes. Fun voor iedereen dus.

 

De laatste nacht zal weer snel om zijn. Morgen nog een bezoek aan Raversijde en Oostende en dan weer richting Sint-Truiden.

 

PS: Vergeet zeker Questi of de website niet te raadplegen in verband met het afhalen van de koffers en het precieze uur van aankomst.

 

Ondanks het mindere weer was ook deze zeeklas periode weer een TOP EDITIE!

 

Bedankt aan iedereen die ons het vertrouwen heeft geschonken en hulp heeft aangeboden op welke manier dan ook.

 

Het zeeklas team 2019

Andere albums van deze vestiging

gerelateerde Agenda items

Geen agenda items gevonden

gerelateerde nieuws berichten

Doublegum
Tineke Van Roey
Kinecare
Praktijk Raf Thijs
Uit Sympathie
Leemput

info@sint-ritaschool.be
ikbeslis.be
GDPR

Online geslaagd door: www.doublegum.be